opera aan tafel

     

- Volledig volgeboekt voor 09/04/2022 - 

Wij kijken ontzettend uit naar deze unieke en zinnenprikkelende avond met live gezongen aria’s, heerlijk eten vergezeld door mooie biodynamische wijnen.

In het informele huiskamerrestaurant van Kunst & Kook in Amsterdam geniet je, samen met je tafelgenoten van deze unieke ervaring. 

Diner & wijn
Tijdens deze bijzondere avond geniet je van een Italiaans viergangenmenu door Kunst en Kook. We laten ons inspireren door de fantastische keuken van onze vrienden van Novanta90. Authentieke Italiaanse gerechten gemaakt met de beste ingrediënten en vergezeld door onze eigen selectie biodynamische wijnen.

Opera
Met trots presenteren we Daphne Bečka. Daphne is een opera zangeres met 30 jaar internationale Opera ervaring. Zij speelde in Duitsland o.a. de rol van Carmen en veel andere rollen. Behalve dat ze tijdens het Opera Diner enkele Opera aria’s ten gehore brengt vertelt ze jullie ook iets over de Opera wereld en zangtechniek. En wie weet is er ook wel een klein Opera rolletje voor jou weggelegd….


Reserveren voor 4 april "22

De eerste Opera aan Tafel avond, vindt plaats op 9 april, maar voor de inkopen sluiten wij de reserveringen op 4 april.

Deze avond openen wij de deuren van ons huiskamerrestaurant om 18.30 uur. Om 19.00 serveren we het eerste gerecht, zorg ervoor dat je dan zeker binnen bent!

Prijzen:
Viergangen diner en opera (incl. water, koffie en thee) - € 65,00 pp.

Wijnarrangement    - € 28,00 pp vier wijnen.
Wijn per glas vanaf - € 6,50
Wijn per fles vanaf  - € 24,95

Heeft u dieetwensen of een allergie? We houden daar graag rekening mee. Geef het aub aan bij uw reservering.

Sorteer op
© 2021 - 2023 Un po' di più | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.