algemene voorwaarden

Op ons gehele aanbod zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing:

Onder de 18 geen alcohol
Un po’ di più verkoopt geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.

Prijzen
Alle prijzen die op de website en webshop van Un po’ di più zijn vermeld, zijn in Euro’s, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

Levertijd en levering
Un po’ di più streeft ernaar om binnen 7 tot 14 werkdagen na ontvangst van de betaling, de bestelling af te leveren bij de klant. Un po’ di più is echter ook afhankelijk van leveringen door onze wijnhuizen. Daarbij clusteren wij de leveringen zoveel mogelijk om de vervoersbewegingen te minimaliseren. Mocht Un po’ di più door omstandigheden niet kunnen voldoen aan de levertijd zullen we contact opnemen via telefoon of e-mail om dit te melden en een oplossing te zoeken. Zendingen die bij ons geretourneerd worden omdat onze koerier of bezorger niet kan afleveren worden in overleg met de opdrachtgever opnieuw verstuurd. De extra kosten zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Inhoudelijke onjuistheden
De beschrijvingen van producten op de webshops van Un po’ di più zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De geleverde producten kunnen echter soms afwijken van de beschrijving op de website. Bijvoorbeeld door het feit dat een jaargang niet meer leverbaar is. Mocht de levering significant afwijken van de inhoud op de website, dan zal Un po’di più in overleg met u een passende oplossing zoeken. Wilt u zeker weten dat de door u gewenste jaargang wordt geleverd, neem dan voorafgaand aan de bestelling even contact met ons op. Wij checken graag even de voorraad van de gewenste jaargang.

Totstandkoming van de overeenkomst
Wanneer het bestelproces is doorlopen en de order is verstuurd, bestaat er op dat moment een bindende overeenkomst ten aanzien van de producten in de winkelwagen. Nadat de bestelling is verzonden, ontvangt u hiervan een bevestigingsbericht. De koopovereenkomst is tot stand gekomen zodra wij de bestelling bevestigen of de producten geleverd zijn.

Herroepingsrecht
In Europa geldt een wettelijk vastgelegde ‘afkoelingsperiode’ van 14 dagen na bezorging van uw bestelling. In het geval dat onze bezorgdienst uw bestelling niet kan afleveren omdat op het op het bezorgadres niemand aanwezig is geldt die dag als bezorgdatum. U ontvangt bericht van de bezorger. Binnen deze termijn kunt u de bestelling zonder opgaaf van redenen annuleren. Dit moet u schriftelijk doen door een email te sturen naar salute@podipiu.eu. Vermeld hierbij het ordernummer en de datum van bestelling.

Retourneer de producten binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw bestelling aan:

Un po’ di più
t.a.v. Rosalie en/of Hans
Zuiddijk 31
3299 LR Maasdam

Mochten de producten beschadigd of gebruikt zijn, dan wordt u daarvoor een wettelijk vastgesteld bedrag in rekening gebracht. Als aan de ontbindingsvoorwaarden voldaan wordt is de overeenkomst ontbonden en vindt binnen 14 dagen restitutie plaats via uw bankrekening. De kosten van retourzending zijn voor rekening van de ‘opdrachtgever’.

Contactgegevens
Un po` di più
Zuiddijk 31
3299 LR Maasdam
telefoon: +31 653 765 407 en/of +31 618 52 53 00
e-mail: salute@podipiu.eu
KvK: 83346244(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2021 - 2023 Un po' di più | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.