over ons

Rosalie Van Velsen & Hans Mayer,  vrienden, wijndrinkers, importeurs en avonturiers.

Met een uitnodiging om op vakantie te gaan op de plek waar Giechel (Rosalie) een verlaten dorp aan het ombouwen was tot hotel, werd de vriendschap officieel. Een groot contrast in persoonlijkheden, Hans laat mensen zitten in kleine en grote theaters en sportgebouwen door heel Europa, Rosie is meer een theater op zich. Maar ze delen de liefde voor alles wat het leven "meer" biedt; wijn, theater, kunst, muziek, dans en alle dingen die hen verwonderen. Hoe konden ze hun talenten, reizen, vaardigheden en verschillende geesten combineren?

Un po' di più begon van het ene glas in het andere te groeien.

Hans & Giechel, Mei 2020

Un po' di più, letterlijk vertaald als 'een beetje meer', waarbij wijn het hart van het avontuur is. We willen net iets meer bieden dan alleen een glas wijn, of een serieuze proeverij. Wijn is ook de poort naar plezier, naar verhalen, naar verbinding, naar eten, naar elkaar. Wij geloven in multidimensionale beleving, muziek, omgeving, lekker eten en drinken, gastvrijheid, een avontuur waar iedereen versteld van staat.


Un po' di più

Voor wie? 

Voor wijndrinkers, genieters, ontdekkers, en verhalenvertellers die op zoek zijn naar 'een beetje meer'.

Wijn; een oeroud en prachtig natuurproduct, de vloeibare verbinding, en met de juiste zorg en toewijding, een tractatie! Geen enkele oogst dezelfde, elk jaar een andere beleving en reis naar het beste resultaat.

Hiervan wil je toch deel uitmaken?
Wij wel! En na vele proeverijen en tochten door Italië is de knoop doorgehakt, we willen
"Un po' di più".


Vragen

Wij helpen u graag met uw vragen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

© 2021 - 2023 Un po' di più | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.